Ilmalämpöpumppujen myynti, asennus ja huolto Hollola

Ilmalamopumppujen-asennus-ja-huolto-Lahti-Nastola

Ilmalämpöpumppu pienentää lämmityskustannuksia

Ilmalämpöpumppu on moderni ja ympäristöystävällinen lämmitysratkaisu. Se käyttää ulkoilman lämpöenergiaa kodin tai kesäasunnon lämmittämiseen tai viilentämiseen. Ilmalämpöpumppu on myös energiatehokas valinta, koska se voi pienentää lämmityskustannuksia ja vähentää hiilijalanjälkeä. Lisäksi ne ovat helppokäyttöisiä laitteita. Suodattimen imurointi pari kertaa kuukaudessa riittää. Ilmalämpöpumppu voidaan asentaa niin uuteen kuin vanhaankin rakennukseen.

Ilmalämpöpumppu on järkivalinta!

Ilmalämpöpumppu lämmittää talvella ja viilentää kesäisin. Jos olet matkoilla, niin matala peruslämpö pitää kodin tai kesämökin putket, laitteet ja koneet turvassa. Ja palatessasi talo lämpiää nopeasti asuttavaan kuntoon. Myös työpaikkalla voit helposti säätää työllesi mieluisat olosuhteet. 

Ota yhteyttä Lämpömanuun, niin arvioimme tarpeesi ja hoidamme asennuksen luotettavasti ja ammattitaitoisesti.

ilmalämpöpumppujen

Myynti

Meillä  laaja valikoima markkinoiden parhaita ilmalämpöpumppuja. Tunnetuista merkeistä ja uusimmasta teknologiasta löytyy sopiva vaihtoehto jokaiseen kiinteistöön, tarpeeseen erilaisiin tarpeeseen ja budjettiin.

Ilmalämpöpumppujen myynti
ilmalämpöpumppujen

Asennus

Ammattitaitoinen asennustiimimme varmistaa, että ilmalämpöpumppusi asennetaan oikein ja turvallisesti. Asennuspalvelumme kattaa kaiken tarvittavan, mukaan lukien vanhan laitteen purkamisen, uuden laitteen asennuksen ja käyttöönoton sekä tarvittavat opastukset ja säädöt.

Ilmalampopumppuasennus ja huolto
ilmalämpöpumppujen

Huolto ja tuki

Tarjoamme myös kattavat huoltopalvelut, jotka varmistavat ilmalämpöpumppusi pitkän käyttöiän ja moitteettoman toiminnan. Säännöllinen huolto pitää laitteesi energiatehokkaana ja ehkäisee mahdollisia vikoja. Asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan ja vastaamaan kysymyksiisi.

ilmalämpöpumput

Miksi valita Lämpömanun?

01.

Ammattitaito

Lämpömanu on Tukesin hyväksymä valtuutettu kylmäasennusliike.

02.

Laadukkaat tuotteet

Tarjoamme vain luotettavia ja korkealaatuisia ilmalämpöpumppuja.

03.

Asiakastyytyväisyys

Asiakastyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää, ja pyrimme aina ylittämään asiakkaidemme odotukset.

04.

Kilpailukykyiset hinnat

Tarjoamme kilpailukykyisiä hintoja ja erilaisia rahoitusvaihtoehtoja, jotta jokainen asiakas löytää itselleen sopivan ratkaisun.